Wijnplein Voorjaarsproeverij 12-03-2023 Poppodium B3

Wijnplein Voorjaarsproeverij

Na het succes van de Najaarsproeverij is het tijd voor een vervolg; een heuse Voorjaarsproeverij!

5 importeurs staan weer voor jullie klaar om hun heerlijke wijnen te laten proeven. Mooie verhalen, duidelijke uitleg en unieke wijnen, alles in het teken van het komende voorjaar.

Graag nodigen wij jullie uit voor het Wijnplein op zondag 12 maart 2023.

Poppodium B3 is een mooie, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en zij bieden mij de kans om deze dag te faciliteren voor de importeurs waar ik graag een podium aan bied. Op deze manier wil ik importeurs – groot, klein, bekend of onbekend – de kans geven om hun wijnen te laten proeven aan een breed publiek!

Wijnplein Voorjaarsproeverij 12-03-2023 Popodium B3

Wijnkenner of leek, ervaren of onervaren, particulier of zakelijk, iedereen is welkom.

Of je nou op zoek bent naar goede wijnen voor de zomer, gewoon een middagje niks te doen hebt of nieuwe importeurs wilt ontdekken, Some of Lynn onthaald iedereen op het Wijnplein tijdens de Voorjaarsproeverij.

Wil je wat van de wijnen bestellen, welke je hebt geproefd? Dat kan! Lynn loopt rond met bestelformulieren die je meteen, of later, kan invullen en wij zullen persoonlijk met jullie een afspraak maken om ze op te halen. Bezorgen kan vanaf een minimale hoeveelheid en alle wijnen van verschillende importeurs worden in één keer geleverd.

De importeurs worden één voor één bekend gemaakt, hou de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Kom, bekijk, proef, vraag, slurp, ruik en raak vooral geïnspireerd door de grote diversiteit aan wijnen van onze top leveranciers.

De entree is helemaal gratis en de wijnen kan je (achteraf) bestellen via someoflynn.

Wijnplein Some of Lynn

Wanneer: 12 maart 2023
Tijden: 13.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Poppodium B3, Beverplein 3 te Sint Pancras
Entree: Gratis!