Vrijwilligers Poppodium B3

Vrijwilligers Poppodium B3

Vrijwilligers houden Poppodium B3 draaiende en maken de sfeer van de avond. Daarom zijn we op zoek naar jou! Als vrijwilliger krijg je de kans om achter de schermen mee te kijken, alle soorten muziek mee te maken en natuurlijk onderdeel te worden van een leuk en gezellig team! Lijkt dit jou leuk? Stuur dan je e-mail naar info@poppodiumb3.nl en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

Wat vraagt Poppodium B3 van haar vrijwilligers?

– In staat zijn samen een professionele avond te draaien en lol te hebben
– Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid
– Zelfstandigheid en gemotiveerdheid
– Minimaal twee avonden/ nachten per maand inzetbaar
– Bijwonen vrijwilligersvergaderingen, iedere eerste dinsdagavond van de maand

Wat geeft Poppodium B3 je terug?

– Werken in een enthousiast, gedreven team met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Kijk achter de schermen bij een poppodium
– Cultuur en/of Horeca opleiding (SVH diploma)
– Gratis entree bij diverse events van Poppodium  B3
– Gezellige teamavonden en -uitjes

Welke teams heeft Poppodium B3?

Poppodium B3 bar

Weet jij hoe je het perfecte biertje moet tappen, hou je van aanpakken en midden tussen de mensen werken? Dan ben jij de perfecte barmedewerker. Binnen dit team tap je biertjes, mix je drankjes, schenk je wijn en speciaal bier uit, vul je de voorraad aan en verwissel je fusten. Kortom: je bent actief bezig en staat veel in contact met onze bezoekers. Ervaring in de horeca is een pre, maar we helpen je graag met het SVH-diploma!.

Poppodium B3 fotograaf

Na afloop van een avondje Poppodium  B3 kunnen onze bezoekers direct nagenieten dankzij een sfeervolle fotoreportage. Deze foto’s worden gemaakt door een vast team van enthousiaste fotografen. Heb jij ervaring met fotografie? Ben je in het bezit van een eigen camera? En vind je het leuk om je fotografie skills verder te ontwikkelen? Voeg je dan bij het fotografenteam en zorg ervoor dat onze avonden op een onvergetelijke manier worden vastgelegd!

Poppodium B3 geluid & licht

Volg je een opleiding tot geluid- of lichttechnicus en wil je graag extra ervaring opdoen? Of schuif jij gewoon graag aan de knoppen, terwijl je doordeweeks heel iets anders doet? Meld je dan aan als geluid- of lichttechnicus! We leiden je op, zodat je zelf later geluidsproducties of eigen lichtontwerpen kan maken bij dance-avonden, concerten en andere activiteiten. Het is belangrijk dat je al over enige ervaring beschikt. In deze functie ondersteun je de hoofd-technicus en verzorg je het geluid & licht voor zowel concerten als dansfeesten. Tijdens de avond bedien je de geluid- en lichttafels en na afloop zorg je dat alles weer opgeruimd wordt. Als de technicus hulp nodig heeft, dan spring jij graag bij. De diensten beginnen soms in de middag, dus je bent er bij vanaf de soundcheck tot en met de nazit met de rest van ons vrijwilligersteam.

Poppodium B3 kaartverkoop, muntverkoop en garderobe

Ben jij gastvrij ingesteld en hou je wel van het maken van een praatje? Dan ben jij de perfecte KMG-medewerker. Binnen dit team verricht je verschillende werkzaamheden. Zo verkoop je tickets aan de kassa, neem je jassen aan in de garderobe of verkoop je muntjes in de zaal. Jij staat aan het begin van een te gekke avond!

Poppodium B3 Programmering en PR

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de programmering van ons podium. Je zorgt samen met het team voor de boekingen van dance-avonden, concerten en andere muzikale activiteiten. Het onderhouden van contacten en het vastleggen en afwikkelen van de gemaakte afspraken met de artiesten, bands en DJ’s is je op het lijf geschreven. Daarnaast verzorg je samen met het team de marketing en PR rondom een event of optreden.

Enthousiast geworden? Stuur een mail naar info@poppodiumb3.nl en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op!