B3 Wijnplein 17 maart 2024

Wijnplein 17 maart 2024

Wijnplein vierde editie op zondag 17 maart 2024 in B3!

De voorjaarseditie vindt zoals altijd plaats in Poppodium B3 te Sint Pancras, van 13.00 uur tot 17.00 uur. We hebben weer vier geweldige leveranciers met wijnen van heel de wereld, alles om je weer helemaal klaar te stomen voor Pasen, de lente én zomer!

@poppodiumb3 is een mooie, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en biedt Lynn van Wijnplein de kans om deze dag te faciliteren voor de importeurs waar zij graag een podium aan bied. Op deze manier wil zij importeurs – groot, klein, bekend of onbekend – de kans geven om hun wijnen te laten proeven aan een breed publiek!

Wijnkenner of leek, ervaren of onervaren, particulier of zakelijk, iedereen is welkom. Of je nou op zoek bent naar goede wijnen voor de zomer, gewoon een middagje niks te doen hebt of nieuwe importeurs wilt ontdekken, Some of Lynn onthaald iedereen op het Wijnplein tijdens de Voorjaarseditie.

Wijnplein Some of Lynn heeft op 17 maart 2024 de volgende deelnemers:

  • Wijntjeproeven.nl
  • Taste of Portugal
  • De Wijnboetiek
  • Proef Zuid Afrika

Wil je wat van de wijnen bestellen, welke je hebt geproefd? Dat kan! Lynn loopt rond met bestelformulieren die je meteen, of later, kan invullen en wij zullen persoonlijk met jullie een afspraak maken om ze op te halen. Bezorgen kan vanaf een minimale hoeveelheid en alle wijnen van verschillende importeurs worden in één keer geleverd.

Zet Wijnplein op 17 maart 2024 in je agenda en tot dan!

Waar: Poppodium B3, Beverplein 3, 1834GS Sint Pancras

Wanneer: zondag 17 maart 2024
Aanvang: 13:00 uur
Einde: 17:00 uur

Entree: Gratis