Wijnplein 15 oktober 2023 in Poppodium B3

Wijnplein Some of Lynn 15 oktober 2023 in Poppodium B3

Wijnplein Some of Lynn

Na het succes van de Voorjaarsproeverij in maart is het weer tijd voor de derde editie; de Najaarsproeverij!

De importeurs staan weer voor jullie klaar om hun heerlijke wijnen te laten proeven. Mooie verhalen, duidelijke uitleg en unieke wijnen, alles in het teken van de komende winter.

Zet jij zondag 15 oktober Wijnplein Some of Lynn alvast in jouw agenda?

Graag nodigen wij jullie bij deze uit voor het Wijnplein op zondag 15 oktober 2023. Poppodium B3 is een mooie, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en zij bieden mij de kans om deze dag te faciliteren voor de importeurs waar ik graag een podium aan bied. Op deze manier wil ik importeurs – groot, klein, bekend of onbekend – de kans geven om hun wijnen te laten proeven aan een breed publiek!

Wijnkenner of leek, ervaren of onervaren, particulier of zakelijk, iedereen is welkom. Of je nou op zoek bent naar goede wijnen voor de zomer, gewoon een middagje niks te doen hebt of nieuwe importeurs wilt ontdekken, Some of Lynn onthaald iedereen op het Wijnplein tijdens de Najaarsproeverij.

Het duurt misschien nog even, maar de voorbereidingen gaan alweer van start!

Wijnplein 15 oktober 2023 in Poppodium B3
Wil je wat van de wijnen bestellen, welke je hebt geproefd? Dat kan! Lynn loopt rond met bestelformulieren die je meteen, of later, kan invullen en wij zullen persoonlijk met jullie een afspraak maken om ze op te halen. Bezorgen kan vanaf een minimale hoeveelheid en alle wijnen van verschillende importeurs worden in één keer geleverd.

Welke importeurs of leveranciers?

Houd de website, facebook of instagram in de gaten!

Waar: Poppodium B3, Beverplein 3 te Sint Pancras

Wanneer: Zondag 15 oktober 2023
Tijden: 13.00 uur tot 17.00 uur
Entree: Gratis!