Town & Country

Town & Country

Rock & Country in Poppodium B3

Na een wat laat gestart seizoen hebben we afgelopen maanden toch wat leuke acts en evenementen kunnen presenteren op ons podium! Van Symfonische Metal van Manora, via Nederlandstalige hiphop van Steenkoud tot DUS muziek met hun brede repertoire met nummers van alle tijden.

Komende zaterdag 2 juli dus de laatste act van dit seizoen: ”Town & Country”. Ze staan weer helemaal klaar om geweldige show te neer te zetten op ons podium.

Town & Country

Town & Country

Town & Country bestaat uit:

  • Toon Hollanders, die de meeste leadzang voor zijn rekening neemt en de akoestische gitaarpartijen verzorgt, heeft al een lang verleden en hopelijk nog een lange toekomst op de podia.
  • Hans de Jong is de leadgitarist van Town & Country. Ook Hans heeft een ruim band-verleden en speelt ook met o.a. de band Rits Rats. Ook verzorgt Hans samen met Ton Groot en Toon de samenzang.
  • Ton Groot is met zijn Telecaster en vocalen een steunpilaar in de band en hij vormt dan ook samen met Evert Poldervaart en Joeke Wouda de energieke ritmesectie van Town & Country.
  • Evert Poldervaart is op drums de dynamische motor van de band.
  • Joeke Wouda op bas is een onmisbare factor in Town & Country. Joeke speelt o.a. ook bij The Boys named Sue.

Bij vele bezoeken aan Austin Texas, werd er de nodige inspiratie   opgedaan om de Sound of Texas op een goede manier over te brengen. Town & Country heeft een zeer gevarieerd repertoire van rock- en countrynummers. De verrassende muziekkeuze en de verzorgde samenzang maakt dat het puur genieten is van deze geweldige band!

Kom dus komende zaterdag naar Poppodium B3 aan het Beverplein 3 in Sint-Pancras. Zaal open vanaf 20.00 uur.

Programmering Poppodium B3 2022/2023

Poppodium B3 gaat voor het komende seizoen weer volop aan het programmeren. De diverse metal-avonden staan al gepland en de diverse opties zullen we de komende tijd gaan bevestigen! We houden jullie op de hoogte via www. poppodiumb3.nl .

Wil je ook optreden bij ons? Stuur info van je band met de eventuele voorwaarden (benodigdheden) naar: programmering@poppodiumb3.nl. We gaan er dan met zijn allen weer een mooi seizoen van maken!