Pancrock 2023 in Poppodium B3

Pancrock 2023 4 november 2023

Tijdens PancRock 2023 staan de volgende bands op het podium van Poppodium B3:

Band 1: Allus

Allus op Pancrock

De nieuwe band uit Groet, die muziek maken in vrijwel alle genres! De mannen van Allus zijn klaar om hun eigen, originele muziek aan iedereen in Nederland te laten horen. Dus ook op Pancrock!

Band 2: REFLOW Rock-Coverband

Reflow op PancRock

REFLOW, is een rock coverband uit de omgeving Alkmaar. De band is in 2018 opgericht door bandleden uit diverse Noord Hollandse cover bands. De band was tijdelijk gestopt maar is sinds begin 2023 weer volop “running”

REFLOW speelt de beste rock en grunge nummers uit de zero’s (Muse, Foo-Fighters, Audioslave, STP), maar ook nummers uit de jaren 70, 80 en 90 (Red Hot Chilli Peppers, Iron Maiden, Metallica, ZZ Top, Pearl Jam, SOAD en vele anderen) worden met een eigen sound neergezet, zelfs de Nederlandse rock word niet vergeten, nummers van Golden Earring, BlØf hebben een plek in de setlijsten.

De bandleden Siem, Eric, Henk, Maurice en Jack maken er een feest van herkenning van. Dus voor de rock liefhebbers,

Band 3: Thin Lizzard

Thin Lizzard Pancrock

“Thin Lizzard” is een “Thin Lizzy” Tributeband, die zijn oorsprong vindt in de regio Alkmaar. 5 zeer geroutineerde en gepassioneerde muzikanten en Thin Lizzy fans van het eerste uur spelen gegarandeerd het dak eraf op deze avond.

Gitaristen Aart Martin en Frank Buur komen qua speelstijl zeer dichtbij het originele gitaarduo Scott Gorham en Brian Robertson. Henk Balder zorgt voor de nodige stuwende baspartijen en vormt samen met drummer Paul Bruijn een superstrakke swingende ritmesectie. Niels Bethlehem completeert Thin Lizzard met zijn rockende zangpartijen en energieke stage performance.

De beste, de mooiste, de heerlijkste nummers van “Thin Lizzy”. Veel nummers van de Live and Dangerous lp maar ook nummers als Chinatown, Do anything you wanna do, Angel from the Coast en natuurlijk de ultieme Irish Folksong Black Rose.

Mis het niet, ” The Boys are Back in Town!”

Band 4: The Captain

The captain PancRock Poppodium B3

“Ladies and Gentleman, this is your Captain speaking.”

We’ll be flying from catchy indie rock all the way to heavy punk rock. Our crew is composed of amazing pricks and hypocrites, so buckle up and prepare for some turbulence.

Pleased to meet ya; see you in the pit.

Fly High, The Captain

Waar: Poppodium B3, Beverplein 3, 1834GS Sint Pancras

Wanneer: 4 november 2023
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 01:00 uur
Zaaldicht: 02:00 uur
Entree: € 5,00 per persoon