PancRock 2019

PancRock 2019

PancRock 2019 – B3 – zaterdag 2 november 2019

3 Point landing

Groots, expressief, dromerig en apart. 3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt met synthesizers.

Ze zetten een breed geluid neer voor een 3-koppige band en de nummers dekken thema’s als; omgaan met gevestigde ordes en ideeën en een effect willen hebben in de wereld. 3

Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania (met 20 andere bands) en haalt inspiratie uit o.a. Muse, Imagine Dragons en Twenty One Pilots.

Pancrock 2019 - B3 - 3 Point Landing
Pancrock 2019 – B3 – 3 Point Landing

Thin Lizzard

Thin Lizzard is een Thin Lizzy Tributeband, die zijn oorsprong vindt in de regio Alkmaar. 5 zeer geroutineerde en gepassioneerde muzikanten en Thin Lizzy fans van het eerste uur spelen gegarandeerd het dak eraf op deze avond.

Gitaristen Aart Martin en Frank Buur komen qua speelstijl zeer dichtbij het originele gitaarduo Scott Gorham en Brian Robertson Henk Balder zorgt voor de nodige stuwende baspartijen en vormt samen met drummer Paul Bruijn een superstrakke swingende ritmesectie. Niels Bethlehem completeert Thin Lizzard met zijn rockende zangpartijen en energieke stage performance.

2,5 uur lang, de beste, de mooiste, de heerlijkste nummers van “Thin Lizzy”. Veel nummers van de Live and Dangerous lp maar ook nummers als Chinatown, Do anything you wanna do, Angel from the Coast en natuurlijk Black Rose.

Mis het niet, ” The Boys are Back in Town!”

Facebook Thin Lizzard
Website Thin Lizzard

Pancrock 2019 - B3 - Thin Lizzard
Pancrock 2019 – B3 – Thin Lizzard

Edwin Danks

Edwin Danks uit de kop van Noord-Holland en Utrecht speelt moderne rock met invloeden uit de seventies en uit de grunge. Hun muziek is te omschrijven als uptempo rock met een seventies hammond orgel, vuige overstuurde gitaren, catchy zangmelodieën en dikke gitaarriffs.

In hun eerste jaar won Edwin Danks meteen de bandwedstrijd ‘De Slag om Hoogwoud’; en de nieuwe CD (“Perfect Storm”) werd getipt door NMTH, dé website voor alternatieve muziek. Edwin Danks is qua genre moeilijk in een hokje te stoppen. Toch kan je wel horen dat deze gasten houden van acts als: Foo Fighters, Deep Purple, Nothing but Thieves en Triggerfinger. Zeker live moet je dit horen!

Facebook Edwin Danks

Pancrock 2019 - B3 - Edwin Danks
Pancrock 2019 – B3 – Edwin Danks

Crane Lane

Crane Lane is een 5 man sterke Alkmaarse Blues-/Pop-/Rockband.

Met nummers van onder andere: Boston, Fleetwood Mac, Queen, Bad Company, Kiss, Boz Scaggs, U2, Herman Brood en vele andere grote artiesten weet Crane Lane het publiek mee te nemen op een “Trip down memorylane”, waarbij menig aanwezige niet stil kan blijven staan.

Facebook Crane Lane

Pancrock 2019 - B3 - Crane Lane
Pancrock 2019 – B3 – Crane Lane

Tickets PancRock 2019 aan de deur van B3
Kom op tijd want vol = vol
Entree: € 5,-
Garderobe: € 1,-

zaterdag 2 november 2019 | 20.00 – 1.00 uur
beverplein 3 | sint pancras
www.poppodiumb3.nl