PancRock 2019

PancRock 2018

Sint Pancras heeft een mooie historie als het gaat om muziekfestival. Het Jeugdhuis organiseerde al meer dan dertig jaar geleden het legendarische PancPop, een buitenfestival waar veel lokale bands hun debuut maakten en grote helden schitterden. Deze traditie wordt door een aantal enthousiaste muziekliefhebbers en de vrijwilligers van B3 voorgezet in het PancRock-festival!

PancRock-festival

De organisatie van PancRock is druk bezig om een mooi programma te vullen voor PancRock 2018. In Popodium B3 zullen op 2 november 2018 diverse lokale artiesten en bands optreden. Het wordt een leuke muziekavond voor iedereen, diverse artiesten en bands met allemaal een of meerdere Pancrassers in de gelederen.

Line up:

De Bikkels

De Bikkels - 03-11-2018 - B3

De Bikkels; rock ‘n’ roll met een grijns op het smoel. Ze spelen ouwe rock ‘n’ roll, sixties beat, country en Ierse folk. De band uit Akersloot is geinspireerd door de muziek van Johnny Cash, Elvis, The Dubliners en de sound van het aloude Radio Veronica. De Bikkels brengen al die verschillende soorten muziek moeiteloos bij elkaar tot een natuurlijk geheel.

De boom-chacka-chak country van Johnny Cash, vloeiende sixties-pop, aanstekelijke Ierse huppelfolk maar ook Nederlandstalige ongein, het komt allemaal uit hetzelfde vat. En het wordt met zo veel enthousiasme, plezier en liefde-voor-muziek gespeeld dat ook het publiek er een lach op het gezicht van krijgt.

Rits Rats

Rits Rats op PancRock

Echt….de meest gekke Band uit Noord Holland! De Pretband die muziek maken als een groot feest ziet en samen met zijn publiek er werkelijk een knalfeest van maakt.

Snoake

Snoake - 03-11-2018 - B3

Snoake is een pop/rock coverband uit Heerhugowaard en opgericht in 2014. De band is opgericht door drummer Ron Klaassen, gitarist Edward Fuchs en zangeres Linda van Hagen. De afgelopen 4 jaar heeft de band te maken gehad met wat wisselingen in de samenstelling wat heeft geleid tot wat de band nu is. Snoake heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een band die vooral covers speelt uit de jaren ’70 en ’80 met af en toe een uitstapje naar de jaren ’90 of zelfs 2000.

Ze spelen het liefst nummers met een rauw randje. Regelmatig worden nummers door hun ‘Versnoakt”. Ze maken de nummers wat “rauwer’ dan het origineel doorgaans is door er scheurende gitaarsolo’s toe te voegen van onze gitarist Marcel Eversdijk. Bassist Peter van den Nieuwendijk maakt de sound van Snoake compleet.

REFLOW

Reflow op PancRock

REFLOW, is een rock coverband uit de omgeving Alkmaar-Langedijk. De band is in 2018 opgericht door bandleden uit diverse Noord Hollandse cover bands.
REFLOW speelt veel rocknummers uit de zero’s (Muse, Foo-Fighters, Stone Temple Pilots), maar ook rocknummers uit de jaren 70, 80 en 90 (Red Hot Chilli Peppers, Gary Moore, Deep Purple, Stones, Iron Maiden, Metallica en vele andere) worden met een eigen sound neergezet, zelfs de Nederlandse rock word niet vergeten, nummers van the Golden Earring, Brood en the Scene hebben een plek in de setlijsten.
De bandleden Siem, Erwin, Henk en Dirk maken er een feest van herkenning van. Dus voor de rock liefhebbers, REFLOW….

Kosten:

Entree: € 5,00
Garderobe: € 1,00

Wanneer:

Zaterdag 3 november 2018 | 20.00 – 1.00 uur

Waar:

Beverplein 3 | Sint pancras

www.club-b3.nl