Metalnight 3.0 - 23 november 2019 - B3

Metalnight 3.0

Op 23 november wordt Metalnight 3.0 in Poppodium B3 gehouden.

De volgende bands staan op het podium:

Personal Paranoid

Thoughtless

ONKT

Personal Paranoid:

Wij zijn Personal Paranoid uit omgeving Alkmaar. We schrijven ons eigen materiaal dat een unieke combinatie is van (trash) metal, hardrock en punk.

De band bestaat uit een verpletterende drummer, 2 shredding gitaristen met solo’s die het publiek headbangend achterlaat en een bassist die de bass door je hele lichaam laat gieren. Om de band compleet te maken staat er een vocalist vol energie en kracht die de hele zaal uit zijn dak laat gaan.

Deze combinatie zorgt voor een geweldig luide en energieke show waar je U tegen zegt!

Leden band

Olaf Toff – Zanger

Jeroen Zuidinga – Gitarist

Twan Plönes – Gitarist

Ron De Wagt – Bassist

Nanda Mooij – Drumster

Thoughtless:

Thoughtless bestaat sinds eind 2015 en is opgericht door Axel en Ivo uit Deafaning. Later sloten Arno van de Reep (Mindbeacon), Rebecca Duin (Ex Jackal) en Daniel Lutgerink (Nervous Breakdown) aan. De muzikanten hebben al flink wat podiumervaring.

Rebecca heeft gastbijdrages geleverd op de EP van Sinister, The Unborn Dead en aan 2 nummers op de CD Quantified self van 3rd Machine.

Je kunt Thoughtless het beste omschrijven als een stevige metal band met thrash invloeden.

https://www.facebook.com/Thoughtlessmetal/

ONKT:

ONKT is een 5 koppige band uit de omgeving van Alkmaar die Djent speelt. ONKT is ontstaan in 2006.

De muziekstijl wijkt af van wat men doorgaans als “Metal” beschouwd door de polyritmische opbouw van hun muziek. Door gebruik te maken van beduidend laag gestemde gitaren, verschillende lagen in ritmiek en gebruik van samples zorgen ze voor een lekkere headbangende groove terwijl de muziek je toch laat anticiperen naar de volgende moeilijk harde breakdown.

Sinds 2006 is ONKT gegroeid van een idee in de studio tot een internationaal toerende band. In 2017 heeft ONKT gespeeld met bands als Creative Waste (Saudi Arabia), Scordatura (U.K.), Foetal Juice (U.K.) en Desolation (Serbia) Deze laatste band speelde support voor ONKT tijdens hun Balkan zomertoer van 2017.

Vanaf 2009 heeft ONKT 3 albums en 2 officiële videoclips uitgebracht. EQUILIBRIUM is het nieuwste album waaraan het groeiende publiek kan ervaren hoe deze band is getransformeerd van een band naar deze machine die ONKT heet. Invloeden van bands als Meshuggah en Gojira zijn zeker aanwezig in hun zoektocht naar een eigen geluid.

Alle boekingen, opnamen, video en merchandise is door de bandleden in eigen beheer gedaan zodat ONKT 100% onafhankelijk is.

Een uniek Djent geluid om je te laten puzzelen hoe deze band technisch, strak en groovy spelen combineert op hetzelfde moment. ONKT laat je terugkomen voor meer.

Locatie: Poppodium B3
Aanvang: 20:00 uur zaal open
Entree: € 2,50 pp