Metal Night 3 - B3 - 23 november 2019

Metal Night 2 – 15 juni 2019 in Poppodium B3

Metal Night 2 in Poppodium B3!

Op 15 juni 2019 wordt Metal Night 2 in B3 georganiseerd. Dit keer 3 bands met voor een avondvullend Metal-programma.

De volgende bands spelen tijdens Metal Nigt 2 in B3:

Bloid

Bloid, westfries voor blij, staat voor snoeiharde grovende en strakke herrie. Een metal cocktail met een goede berg death, trhash, vleugje grind en een blackmetal topping.
Ontstaan in 2006 en na een line up verandering in 2017 harder dan ooit.

Ondanks de zware beukende klanken is de band erg luchtig, de nummers zijn snoeihard maar hebben thema’s zoals een serie moordenaar met alzheimer en de meest verschrikkelijke kater die je ooit zal hebben. De single “the Fight” gaat bijvoorbeeld over de stoere praatjes in elke comment sectie op het internet, een grote bek maar in het echte leven zullen ze die niet opentrekken. Deze single is ook te vinden op Youtube + Spotify etc.

Er zijn in de afgelopen jaren al behoorlijk wat optredens verzorgd door heel Nederland. Uitschieters zijn de supports die Bloid heeft mogen verzorgen voor Sepultura, Pro-Pain, Arch Enemy, Gojira, Hatesphere, Textures en Sinister.

Man As Plauge

Moderne Nu metal

Polter

Industrial Tanzmetal from the north of the Netherlands. Our goal is to drown you in the flood of noise we’re creating. Overwhelm you with our hedonistic mating dances. And question your believes in what’s possible in the realms of chaos we call music.