Huisje Boompje Bandje logo

De Nachtwakers en Huisje Boompje Bandje 12 november 2022

De Nachtwakers – ska, denk reggae

Denk ska, denk reggae, denk aan een feestje in de zwoele schemering van de maan. De Nachtwakers zullen ervoor zorgen dat je even helemaal van de wereld bent. Is het niet door de betoverende teksten en muziek, dan is het omdat je staat te springen.

De Nachtwakars 12 november 2022 Poppodium B3

Na de release van hun debuut EP in 2021 zijn de Nachtwakers opnieuw de studio ingedoken om hun nieuwste creaties ten gehore te brengen. Dat belooft wat! Nachtwakers, ontwaak!

Luister naar De Nachtwakers op Spotify of kijk eens op Youtube.

Huisje Boompje Bandje – Nederlandstalige punk-rock-met-een-contrabas

Huisje Boompje Bandje 12 november 2022

 

Onder invloed van o.a. psychobilly, ska, pop en Slavische volksmuziek verveelt hun set geen moment en dankzij een combinatie van meezing refreintjes, een schaamteloze oprechtheid en de alledaagsheid van het Nederlands weten ze vooralsnog ieder publiek met zich mee te krijgen.

Na een reeks enthousiast ontvangen optredens in de kroegen van Haarlem, een benefiet in het Patronaat en een Koningsdagshow voor breed publiek zijn ze er klaar voor om Huisje Boompje Feestjes te gaan geven door het hele land!

Je kunt Huisje Boompje Bandje luisteren op Spotify! Het album ‘Intilligent’ en meer vind je ook op het Huisje Boompje Bandje YouTube Kanaal!

De Nachtwakers en Huisje Boompje Bandje in Poppodium B3

Waar? Poppodium B3
Wanneer? 12 november 2022
Hoelaat? Zaal open 20:00 uur
Entree? € 5,00 per bezoeker

 

Tickets