Chillen in het weekend 18-

Chillen in het Weekend – Workshop geluidstechniek

22-11-2020 Chillen in het Weekend – Workshop geluidstechniek

Workshop Geluidstechniek voor op het podium en in een studio. Rein en Frank van de River Studio komen deze workshop geven. Stel vooral je vragen!

Vind je het ook interessant hoe bij een optreden van een band je het geluid regelt? Of hoe in een echte Studio een track opgenomen wordt en wat er allemaal bij komt kijken? Rein en en Frank van de River Studio uit Alkmaar komen dat haarfijn uitleggen. Een leuke workshop om daar eens meer over te weten te komen. En natuurlijk kun je al je vragen stellen die je hebt.

Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Toegang: gratis
Leeftijd: tot 18 jaar

Wat is Chillen in het Weekend?

In samenwerking met Theater Cool, het Kompleks en diverse andere locaties gaan we komende weken ook in B3 een breed programma aanbieden speciaal voor de jeugd tot en met 17 jaar. In deze rare tijden en speciaal voor deze leeftijdsgroep is er van alles te doen.

Wij zijn open op zaterdag van 19 uur tot en met 12 uur en op zondag zijn we open van 14 uur tot en met 19 uur.

Houdt onze agenda bij en zie wat er de komende weekenden bij ons te doen is. Dit kan een game avond zijn, gezellig met je vrienden komen en poolen tot en met diverse workshops in alle leeftijdscategorieën. ID verplicht en natuurlijk blijf je thuis als je last hebt van klachten.