CHeaZHeadZ

CheazHeadz

CHeaZHeadZ
                           CHeaZHeadZ

CheazHeadz is een coverband uit Alkmaar en omstreken en maakt van elk optreden een feest. Ze spelen muziek van de jaren 60 tot en met nu.

CheaZHeadZ bestaat sinds 2007 en speelt met veel enthousiasme een verzameling toegankelijke covernummers uit meerdere genres zoals Rock, Disco, Country, Soul, en Nederlandstalige muziek.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan klassiekers zoals Summertime (Brainbox), Every breath you take (The Police), Stil in mij (Van Dik Hout) en Dutch Mountains (The Nits). Maar ook actuele nummers zoals Promises of no man’s land (Blaudzun), Love me Again (John Newman) en Rumor has it (Adèle) maken deel uit van het repertoire.

Het repertoire van CheaZHeadZ is avondvullend. CheaZHeadZ speelt 3 sets van 9 of 10 nummers en bouwt de laatste set op met heerlijk swingende muziek zodat er lekker gedanst kan worden. CheaZHeadZ speelt met enige regelmaat op feestjes en partijen en beschikt over een eigen geluidsinstallatie.

De bezetting bestaat uit drum, basgitaar, gitaar, toetsen en twee zangeressen. De bezetting zoals deze nu staat is tot ieders volle tevredenheid ruim een jaar bij elkaar.

Kortom, CheaZHeadZ is een gezellige coverband die haar liefde voor muziek graag overbrengt op het publiek.

CheaZHeadZ bestaat uit:

John Beljaars (drums)
Jacob Holkema (gitaar)
Jaap van Dam (bas)
Nanette Rutgers (zang)
Annette van Groen (zang)
Mandy Dijkstra (zang)