B3 zoekt vrijwilligers

Poppodium B3 zoekt vrijwilligers!

Wil jij….. events organiseren, horeca ervaring opdoen of podium techniek (licht en geluid) leren in B3?

Ben je enthousiast en heb je een ‘handen uit de mouwen mentaliteit’ Wordt dan medewerker van Poppodium B3!

Meld je aan via info@poppodiumb3.nl!

Poppodium B3 is een culturele organisatie die door middel van moderne (pop) muziek en podiumkunsten diverse bevolkingsgroepen aan elkaar bindt. Poppodium B3 biedt beoefenaars van diverse muziekstijlen en vormen een plek om hun muzikale talent aan publiek te laten zien en horen. Op deze manier geven we beginnend en opkomend talent de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en geven we jongeren een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten en van hun muziek kunnen genieten.

Muziekeducatie wordt verzorgd door Popschool Your Song. De activiteiten van B3 worden volledig door vrijwilligers georganiseerd en uitgevoerd. Van het organiseren van de publiciteit tot licht en geluid techniek, alles wordt door jongeren gedaan onder begeleiding van volwassen coördinatoren. B3 is echt een plek voor en door jongeren.

In Poppodium B3 worden de volgende evenementen georganiseerd:

  • B3 Live
    Optredens van artiesten en bands
  • B3 Music sessions
    Jamsessions

Contact Poppodium B3

Natuurlijk ben je welkom om een keer een kijkje te komen nemen in B3. Mocht je geïnteresseerd zijn om een avond voor jongeren te organiseren, te helpen als vrijwilliger of gebruik te maken van de zaal? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

Poppodium B3

Beverplein 3
1834 GS Sint Pancras

Tot snel!